Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en liten enkel förfrågan

 

En gång fick jag
(av en för mig helt okänd man)
den här allvarliga och lågmälda
förfrågan på en kontaktsida på nätet:

"hej, jag undrar om du skulle vilja knäa
mig så hårt att jag blir medvetslös?"

 

(vad man svarar på en sådan fråga
 har jag ännu inte lyckats klura ut)

 

men jag återvänder ofta

till den där lite skygga frågan i tanken

och jag undrar nyfiket hur en människas sexualitet

ser ut när man inte ens vill vara vid medvetande...

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-30 15:18



Bookmark and Share


    Erika H
där det finns liv
finns det lust
och vaknar det gör "man" ju efter ett tag...

jag ler och njuter av din skönskrivna text
2008-07-31

  Lilla My* VIP
Ha ha**eller hmm...de man velat knäa på det viset har inte ens behövt fråga om det:))Märkligt...
2008-07-30

  Don Jorgé
Ja det är mins sagt lite märkligt.
2008-07-30

    papillon
"Äsch - så där säger du till alla....."
2008-07-30

  mayhem and order
ojoj.....medvetet medvetslös inför det bästa som finns. eggskarp funderare
2008-07-30

  J A Nicander
Dina funderingar är knivskarpa, min vän. En väldigt respektfull och omtänksam reflektion, kryddad med med nyfikenhet.
2008-07-30

  Lena Krantz VIP
Ha ha, kollar Christers kommentar. Kanske menade han så och inte bokstavligt?
2008-07-30

  Janis Karlsson
Underlig fråga, i alla fall för mig, men det finns ju uppenbarligen folk till allt, och så länge det vill det själv så...
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol