Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
furie in action


hat

ena sekunden finns du för mig,
där brevid mig i sommarnatten.
ena stunden sätter du dig på tvären
och försvarar den som sårat mig så djupt.

jag trodde du var min vän, men ack så fel jag hade
du vänder alla emot mig.

fan ta dig




Fri vers av Furie
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-07-21 19:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Et tu..."
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie