Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick sätta mig i en tidsmaskin och resa framåt i tiden!

 

Om jag fick resa bakåt i tiden

vet jag exakt när

 

Det ögonblick när djävulen dog

 

Om jag fick resa framåt i tiden

så vet jag inte alls

 

När har vi blivit respektfulla

älskande

mot allt och alla här?

 

Om femhundra år eller tusen

ett hundra tusen

eller kanske en miljon år?

 

Men kanske är det så

att det förflutna

speglar vår framtiden

 

i så fall tror jag ändå att jag stannar där jag är




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 22:12



Bookmark and Share


  RogerIvan
När vi befinner oss i nuet...
Så får vi uppleva "hela" tiden...
Då flyter vi liksom i ett bredare tids-spektra

Om vi bara vet vart vi kommer ifrån, så ser vi också vart vi är på väg...
2008-07-23

    JJ VIP
Texten intog mig för ett ögonblick! Precis sådär som när allt blir glasklart för en sekund... Den har verkligen en mening. Jag önskar att den tid du söker vore nu, men är rädd att svaret blir aldrig... Jättebra text! Applåd!!! Mvh. JJ.
2008-07-22

  Leif Furstedt VIP
Gör du klokt i. :)
2008-07-21

  korpfjäder
Ja det är nog bäst att vara precis just nu. Hela tiden.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP