Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tankar

Har ni någonsin tänkt på att livet verkar gå förbi fortare än vad man hinner med? Eller när det går så olidigt sakta att man bara vill trycka på den stora röda knappen som skjuter ut raketer i eld fart.
Eller när allt känns så hopplöst tråkigt och vanligt! Varför händer inget nytt? Eller bara något totalt annorlunda?




Övriga genrer av aouwseh
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh