Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, åtminstone i tanken, på riktigt har jag inte semester utan jobbar i kylda rum!


Denna dag och de dagar som komma skall

 

 

Gryningslyssnar

greppar paddel

spegelblankar

 

Dagvisslar

klär sandalen

stigföljer

 

Skymningsvänder

öppnar segel

vindpustletar

 

Nattlägrar

ligger gräs

vintergatsskådar

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 20:10



Bookmark and Share


  papessa
vackert och lustfyllt
2008-07-23

  Quasimodo
Sköna ordbilder som far fram här i allt !!
2008-07-22

  korpfjäder
Ordlekar, paddellekar och nattlekar... fantasin har inte semester den heller märker jag!
2008-07-22

  Mona*
Låter som semesterdagar med kvalité!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP