Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara mer stendött än så här?

 

 

12:58

*pling*

"Du har fått mail"

 

 

OutOfOffice autoreply

 

 

 

 

=o(




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 12:59



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi...!!!
2008-07-24

  korpfjäder
Nä men Lena då. ;)
2008-07-23

  papessa
så sjäääl lööööst men du är rolig
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP