Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar Dig med passion, lust och begär… Jag älskar Dig för att Du är Du. Är det för mycket begärt att önska att Du var min?


Om Du vore min…

Om Du vore min…

Du dök upp i mitt liv och tog mig med storm.
Du dök upp när jag mest behövde Dig.
Gudarna måste har skickat Dig.


När jag tittar in i Dina blåa ögon ser jag havets djup.
När jag tar mina fingrar i Ditt gråa hår ser jag livets spår.
När jag lutar mig mot Dina bröst hör jag Ditt hjärta slår,
då önskar jag att Du var min.
Om Du vore min…

När vi skrattar tillsammans,
När vi håller i varann,
När våra kroppar möts,
önskar jag att Du var min.
Om Du vore min..

Jag har älskat många gånger
men det jag känner för Dig
kan bara reflektera all den värme Du ger mig.
Jag älskar Dig med passion, lust och begär…
Jag älskar Dig för att Du är Du.
Är det för mycket begärt att önska att Du var min?
Om Du vore min ..

Patricia L. Mellin

Mölndal 1999-07-09








Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin