Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid min sida

 

Dofterna kommer till min sida som den käraste vän

njuter av lindblommors sötma

sakta smyger de sig in via öppen balkongdörr

vid min sida sveper nattfuktens dofter till

***

Tar dem med mig in i nattens vila

de föder fram vilsamma drömmar

i sömnens tysta värme vilar kroppen

sjunker ner i total frånvaro

på väg till total närvaro

i sömnens fridfulla omslutande

**

vid min sida sveper nattfuktens dofter till

*

 




Fri vers av KristinaE
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-24 23:27



Bookmark and Share


  Maria T
Va skönt att få somna till
lindblommors doft.
Mycket vackert
2008-07-28

  Michaela Dutius
Berörande och poetiskt om sommarens ljuvliga dofter som vaggar, som ger ro...
2008-07-26

  Mats Henricson
Nästan som en "vaggvisa" för vuxna, fint och drömskt, sover gott efter den, den är så vilsam, på något vis.....
2008-07-24

  friheten
Vacker!
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Ett ljuvt sätt att somna på.
Sommarsomna.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE