Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sne'

Jag har sagt till dej,
sluta lek med mej,
för jag vill bara ha dej,
och inte nån annan....

inte nån annan...

Håll om mej hårt...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-07-25 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson