Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmm.....

 

 

i lacket som glänser
på klackar mot skyn

en snörning där bak
som eggar min syn

dock - ett äventyr
stort att i stövlarna gå

med risk för blessyr
är jag nöjd med att stå..

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-25 18:58



Bookmark and Share


    johanni
underbar både i ord och bild.
2008-07-26

    Erika H
säger bara puss min sköna och tack för en rimmande mysig text...
2008-07-25

  J A Nicander
*Ler* Kuliga ordval som gör texten både underhållande och samtidigt underfundig.
2008-07-25

  isidore
jag älskar stövlarna, ser dem genom hela den ljuvligt dimmiga dikten.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol