Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
scoop another numeric combination


pressuppbåd

 

 

 

 

 

få frågor går an

 

men att förutsätta alla

 

 

 

svar; ställ till en scen

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 21:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Uppfriskande uppmaning :)
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga