Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heinrich Himmlers mest kända ord var: "För Hitler skulle jag skjuta min mor..." Om detta vansinne handlar Mörk sol fram till Microsingularitet om.


Mikrosingularitet

Irminsul väntar,

* * *

med högerhanden höjd, så

* * *

skulle mor skjutas...




Bunden vers (Haiku) av Henrik Svensson
Läst 530 gånger
Publicerad 2008-07-25 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson