Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Männen gör saker

Männen gör saker med henne
Hemska otäcka saker
Kanske är det hon
som låter dom göra
hemska otäcka saker med henne?

En hand över låret
som sakta trevar sig upp
mot hennes vibrerande kön
En lätt skälvning genom kroppen
En känsla blandad av
äckel och pervers njutning

Hennes osäkerhet
hennes opålitlighet till sig själv
till männen
som hon viljelöst låter göra
hemska otäcka saker med henne

Det är hennes kropp
och ingen annans
Kanske har hon inte fattat det ännu?

Oskuld vid tjugoett års ålder
En rädsla för det okända
Den påtagliga skräcken
över den smärta som
väntar då mannen låter
slita sönder hennes vibrerande underliv
Blodet på gummimadrassen
Fläckar som aldrig går bort

Hon var sen i sin utveckling
Nu låter hon sig istället
plågas förödmjukas
vid varje tillfälle som ges

Männen gör saker med henne
Hemska otäcka saker
Kanske är det hon
som låter dom göra
hemska otäcka saker med henne?

Den kropp som hon
sedan länge lärt sig att avsky




Fri vers av liz
Läst 447 gånger
Publicerad 2004-05-05 14:42



Bookmark and Share


  PPQ
kanonbra mer sådant
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz