Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förbjudna längtan...

 

när

temperaturen
överstiger 25 grader celsius
slutar jag att                   fungera

jag sitter
    står sitter   igen                 ligger
vankar planlöst            mellan    
      möbler
betraktar            förvirrat               min omgivning
landar på en stol och          
            blir kvar               där
sitter       timme efter                     timme
kippar efter syre som inte     
                     finns
lyckas inte längre        tänka en enda
           klar         tanke
tappar tråd   en   
   långt inn  an             

p u n k t

 

  när
          temperat uren
    närmar sig           30          gra de   r  R   R
            
försvinn er            jag bort     i

        en        hallu ci na tio      n       

            om

vit
iskall
underbar
gnistrande
svalkande
syrerik

 

 

                 s snöö  ö   ö  ö    Ö      Ö

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 379 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-27 12:27



Bookmark and Share


    Noomi
hihi,, svalkande...
2008-07-29

  micke marin
Jag är ut mattad av värmen och orkar därför inte kommentera..
2008-07-27

  Lyckohäxan Enediel
Helskönt skrivet och ett väldigt hett ämne som du berör ;)
Jag har inget emot att svettas...men jag vill fan inte svettas när jag sitter STILLA!! Å det gör man när det här så här varmt...

*trallar*
"mera snö, mera snö mera snöööö...."
2008-07-27

  Mona*
I dag gäller inomhus och vila, även jag har svårt med 30 sträcket och däröver.
2008-07-27

  Night Soul Woman
:)))) Den här var sååå rolig!
hihihi duuu . . . vet du hur
*45 grader känns?*
*blink*

En underbar läsning, tack!
*applåd*
2008-07-27

  Lena Krantz VIP
Näää inte snö!

Men annars sitter jag också i ett komatillstånd och tar mig inte för något alls!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol