Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hatet mot...?


Dråpsord

Där ruinen av min värld ligger...

...ligger även du,

ditt falska leende,

din slitna själ,

mitt hjärta,

och det våld du gav mej...

Sotiga atomvintervindar sveper bort...

...ditt medlidande...

...ett som aldrig fanns där...

...eftersom vi båda var fula på insidan...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-07-27 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson