Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm jag hade :-)


Dollargrin

Han tog sin skit- Merca
och körde över mina tår...
och hans jävla finansvalpspolare
garvade högljutt...
Men skratten tog slut,
de dog för min hand.
I deras kött jag slipade kniven
jag fått av Steven Seagal...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 23:39



Bookmark and Share


  Jessica B
Fint skrivet.
Känner all denna smärta du känner.
En stor applåd du =)
2008-07-27

    Herr Ångest
He he.. grym dikt.. på mer än ett sätt

"Eat the rich!" är allt jag har att säga
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson