Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
angående krossade kistlock för en tid sen...


Dödgrävar'n

Han lyfte på kistan,

skakade den,

sen krossade han locket...

Men, se det skulle han inte ha gjort...

* * *

All den vrede som had' samlats,
däruti bland andras gravar,
reste sig ur griftefriden,
och så lyfte mannen bort...

Prästen kom på morgontimman,
fann så liket som begravts sku',
men så hålet var igengrävt,
utan skymt av 'grävar'n själv...

Men vad prästen inte visste,
var att grävar'n int var borta,
han had' lagts i kistan själv där,
o kvävts till döds av jord och damm...









Fri vers av Henrik Svensson
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-07-27 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson