Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till exet som lever min dröm med en annan kvinna


undrar bara - vems dröm lever du


röd stuga med vita knutar

sjö intill

trädgård med möbler och grill

katt som jagar på åkern


vedhög på går'n


känner mig snuvad

på den drömmen


men inte på dig





Fri vers av Helene Månsson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma