Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i barnrum

.

Genomträngande är gråten
från barnet i sängen

Men dörren förblir stängd
och rummet mörkt

Ingen kommer då barnet ropar
Ingen kramar om




Fri vers av Mejja
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 19:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
fylld av känslor och jag som läser känner mig trängd och instängd när jag läser de här berörande orden.
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja