Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslös mening

Jag har berättat för dig att jag vill dig, men du vill inte ha det så, för du har funnit en annan, och ingen jagar mej tillbaks, mer än tanken på dig i slutna rum älskandes med mej, och i mina tankar är du en ängel som ömsom kysser, ömsom smeker min härjade, sargade, slitna, okyssta kropp och tveksamma, rädda, ensamma, sorgsna själ, i ett tumult av ljus och mörker, ondska och godhet, glädje och sorg...

...tills döden skiljer oss åt...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson