Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

.

Du stod där med ryggen vänd
Fastän jag inte såg, så visste jag

att dina kinder var randiga av tårar




Fri vers av Mejja
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-30 17:48



Bookmark and Share


  ewew1
Fint skrivet!!!
2008-08-30

  * Ammi *
ja det är inte alltid lätt att visa sina tårar ...
2008-08-02

    Bodil Sandberg
Ja ibland så vet man utan att se..man känner i hjärtat..oerhört vackert och snyggt min vän!!!!
2008-08-02

  Rachel Roth
ett möte mellan två...
2008-07-30

  Karin Rosberg
Berörd av denna.......
2008-07-30

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja