Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

det du sade var
bara ord
men för mig
mitt universum




Övriga genrer av liz
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-07-16 01:10



Bookmark and Share


  Jessi
Känns igen... Bra formulerat
2005-10-24

  swimsus@gmail.com
Ord..de vi använder i överflöd..Oberäkneliga. Starka. Som dina just nu.
2005-08-13

    ej medlem längre
mycket fint. Det var bara ord, men jag fick dom, i mitt universum...

Fint på så få rader!
2005-08-12

  Markattan
Ja, så kan det vara. Ord kan vara så otroligt mycket mer än ord ibland. Bra fångat!
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz