Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aj.


som att hoppa ner från en klippa men ändå inte vara beredd på fallet

men fan

varför
varför
varför?


varför faller jag alltid

hårt?


och

varför tar du aldrig emot mig?




Fri vers av julia.s
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-01 18:10



Bookmark and Share


    vemod
så avskalat och rakt på

gillar!
2008-08-05

    mr cloud
ärligt talat,
jag älskar dina tankar,
jag älskar dina skildringar,
jag älskar dina texter !
:D:D:D:D
bra !
2008-08-02

  Elin Katten Lo VIP
Bra där. Gillas. Enkelt, talande, snyggt.

Tack!


z
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s