Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan alla

 

i huset snett mittemot

har samma sorts lampsken
som flödar ur sina likartade fönster

(inte det blåa teveskenet dock)

men ett gult sken
varmt, beboeligt, behagligt
n o r m a l i s e r a t

 

varför har ingen grönt sken

böljande mystiskt sken

eller ett violett sken

svart sken?

 

måste alla ha samma sorts jävla lampor också?

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 22:33



Bookmark and Share


    johanni
Bra fråga, men härligast är levande ljus..
/Johanni
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol