Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Home

Jag är så klar i mitt huvud, men ändå inte.
Jag har kontroll, men ändå så tappar jag den.
Jag kan inte få grepp om det.
Jag sitter och stirrar tomt ut i luften och funderar på vem jag är.
Jag är inte en, jag är flera.
Men ändå så mår jag bra, jag med mitt belåtna ondskefulla leende som bara väntar på mer.


© angelika jönsson
2008




Fri vers av angeliika_
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeliika_