Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sången


den fanns där ändå
den vackraste sången

den väntade minst i sju hundra år
i smärta och glädje den formades stilla

och rösterna väcktes ur instängda kroppar

kanhända den hördes av herdar om natten

toner av glädje av smärta och sorg




Fri vers av näsan
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 19:43



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker sång!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan