Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snorkeln

andas rytmiskt i min snorkel

tänker smått och något salt

försvinner in i ljumma vågen
tillsammans med en synsvag fisk

botten upp, nej ned sa jag

kan alla höra ostronsången
den hörs så dovt i havets salar




Fri vers av näsan
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-02 19:45



Bookmark and Share


  Nanna X
fin undervattenssång!
2012-01-22

  camillala
gud så fin
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan