Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten

.....
..........
Hon andas stilla
med huvudet vilande mot mitt bröst
Moderskänslorna bubblar upp
när hon stäcker ut sig över min mage
Jag är tvungen att klappa henne
lite lätt på nosen,
så hon börjar spinna
och somnar,
bara för jag kan.
........
.....




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema