Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär-lek

Hon bär på ett lyckligt hjärta.
Och alla kan se, hur det lyser om henne.

Hon har lyckats bryta sig fri.
Hon vann en strid.
Om rätten till sitt hjärta.
Hon vann mot fienden, så kallad smärta.

Och hon gör det i hemlighet, och alla kanske inte vet.
Att hon nu ler, att hon känner att hennes hjärta är helt okej.

Och hon känner hur hennes hjärta går vidare.
Dag för dag blir en aning starkare, hur hon växer och blir visare.

Så hon föll för kärleken, även om det visade sig vara en lekfull lek.
Men hon valde det, och utan det, hade hon inte varit den hon är idag.
Hon bär på tacksamhet.

För iochmed kärleken, iochmed lekfullheten lärde hon sig så mycket om sig själv, nu är vissa saker en självklarhet.

Hon kom till självinsikt, läxa efter läxa hon fick.
Och även om det gjorde ont, om det orsakade svidande sår.
Så är hon nu helad, och hon insåg att även det går.
För livet, det går alltid alltid vidare.

Hon bär på ett lyckligt hjärta.
Hon bestred och vann vad som kallas för smärta.

Och hennes hjärta lånar hon inte ut mer,
Om inte kärleken verkligen förtjänar det,
Aldrig mer.




Fri vers av Chica
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica