Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polkagrisar på konsum

åt
den första
frös klockstapel
å
sommarvind
av lärkträdets tvenne
men fågeln tröstade
som man sår






Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond