Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du kvar

Måste du säga såna saker.
Måste du få mig till tårar för att förstå vad du har i mig.

Orkar inte om vi ska bli ett sånt par.
Som sårar varandra.

Du visste inte igår. Din värld krashade sa du.
Idag ångar du dig.
\"Man säger så mycket dumt på fyllan.\"

Jag orkar inte bli sårad. Orkar inte må piss.
Tårar rinner för dina ord, det du sa, ekar i mitt hjärta-

Mitt hjärta har spruckna kanter.
Mitt hjärta är skört som glas.
Tappa det inte.
Försaka det inte.
Du kan det så lätt.
Och det vet du.

Ingenting hjälper nu.
Måste få se dig snart.
Ingen kommer att älska mig som jag älskar dig.
Du kommer aldrig förstå det.

Jag saknar dig.
säg mig; saknar du mig eller vill du vara fred.

Jag hatar tid.
Jag hatar att känna så här.

Det blev så när jag blev vilsee i mig själv.
Började tveka om jag var värd att älskas.
Om jag hade ett hjärta värt att ha.
Ett hjärta värt att ha utan att krossa det.

Hänt så många gånger nu.
Om du lämnar mig.
hur ska jag klara det?
Du är mitt allt.
Min värld.
Min sol.
Min natt.
Mitt syre.
Min förtäring.

Försaka mig inte.
Finns du kvar?




Fri vers av miss_me
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-07-17 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me