Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya mål

Mott nya mål ska jag gå.
Vänder mig om och fäller en tår.
Nu lämnar jag dig som du en gång lämnat mig.
Svek och gammla minnen.
Med vinden i håret och ett leende på läpparna ska jag följa spåren du en gång gått.
jag har tjänt att det är nu som allting händer.
Skulle aldrig förr kunna tänka mig att säga nej till dig.
Men nu känner jag trygheten i siktet och har bestämmt mig att lever mitt eget liv.




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka