Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även en till gammal ;P


De gör ont när dom faller

Såren inom sig är det bara jag som vet av.
När ensamheten tar fart skriker smärtan så djup.
Tårarna blir till stenar.
Det gör ont när dom faller ner.
De sliter sönder min själ.
Du gav mig ett ända förlåt och går din väg.
Försöker även nu förstå det blir aldrig vi två.




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 00:36



Bookmark and Share


    Nicklas
Gammal den vara må, men bra är det ändå!

hehe!

Kan verkligen känna igen mig i det här..
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka