Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vill du ha?

Dina ord ekar av allt du sa.
Var jag verkligen nått att ha?

Det står lågor i mitt inre.
Släck dem fort.
Låt mig inte brinna inne.

För dig skulle jag kunna offra mycket.
Vad vill du ha?
Ta det du vill, ta det du ska.




Fri vers av miss_me
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-07-17 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me