Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegla i mina ögon

tänk om skatten vår
bara är gömd
och vi inte förstår
karta

och kompass




Prosa (Novell) av AektaBlond
Läst 159 gånger
Publicerad 2008-08-04 09:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja...Tänk om...
Och tänk om det är något inom oss själva som gömmer den för oss...
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond