Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckobubbla


Som i en färggrann såpbubbla
oskiljaktiga levde vi
Sammansatta med hjälp av
en alldeles särskild form av kemi

Men tiden gick
och väggarna började tunnas ut
De tappade sin färg
Svärtan förvarnade om ett snart slut

Lyckobubblan sprack
och värre blev det sen
Jag lovade mig själv
att aldrig leka med kemikalier igen




Fri vers av Susanna
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-07-17 14:37



Bookmark and Share


  The Stargazer
Fint, sorgset, välrimmat och lite fyndigt.
Jättebra, med andra ord !
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna