Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig att vila

Trött som han var,

somnade han,

för att aldrig vakna igen.

Mörkret tog honom.

Drömmarna ekade i vinden,

och det dåliga samvetet försvann.

Ingen mer att såra.

Ingen mer att svika...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson