Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd snö

kråkfötter kära
spring in i mitt hus

slå upp alla fönster och vädra ur skåpet

från kråkfötters spår
i rimfrostens glimmer

kan spårhunden ana
en virvlande dans

kråkfötter minns ni
när snön var så röd

att kråkfötters längtan
fick skimrande glöd




Fri vers av näsan
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan