Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt vapnen vila

Vi har dragit ett varsitt streck

i sanden

och om jag sträcker mig

kan jag nudda dina fingertoppar


Det är nog så.




Fri vers av Roger Magnusson
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 20:27



Bookmark and Share


  blaite
Du skriver bra..som mig typ haha
2009-08-01

  Lilla My* VIP
Men så varm och fiiin!!
"Vi har dragit ett varsitt streck
i sanden
och om jag sträcker mig
kan jag nudda dina fingertoppar

Det är nog så"

Att försonas att förlåta "och om jag sträcker mig kan jag nudda dina fingertoppar" blir så nära och vackert!!
*Bokmärker absolut!!*
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson