Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

floskler och livet

livet knackade på
kom ikapp
ville in
jag stod en gnutta överumplad

trodde inte det skulle återvända
trodde det var förbi

självklart var det inte förbi!

lyckan hängde på låset
fast jag inte alls väntat honom som gäst
det måste vara dolda kamerans come back tänkte jag

och pappa känns så närvarande igen
fast hans liv är honom förbi





Fri vers av Arwen
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 13:22



Bookmark and Share


    eva m h
Påminner mig om en text jag skrev häromdagen "I pappas fotspår"
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen