Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din frånvaro

 

två tysta veckor

utan honom i mitt liv

föder nya krafter




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-07-17 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så kan det vara, ibland är det nödvändigt att vila i tystnad och ensamhet, om det är möjligt, bra fångat i haikufodral!
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson