Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låste inte för moster

du kunde fått en till att gå på i höst




Fri vers av AektaBlond
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-08-05 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond