Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontakt



Ögonen vandrar över vimmlet som strålkastare
Dem letar efter just

\"den där\"

speciella skuggan att lysa upp..




Fri vers av Jasmine
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-07-17 22:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
blända mig, tack!
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine