Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven ikväll


Maybe?

I´m gonna need a little time to move on
And maybe some love to feel strong again.
Cause now when a have had some time to think it through
maybe I'm too good for you,




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka