Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ikväll


En känsla om natten

Jag får en känsla inom mig om natten,
Som får mitt hjärta att gråta floder.

En känsla som är svår att beskriva med ord.
Men som ändå finns där.

Känslan av ensamhet, hat och svek.
Ligger ensam i mörkret,
i en säng så stor så den skulle kunna rymma två.

Om att kunna få känna närheten av en annans kropp.
Och ett hjärta som slår.
I en sån närhet böhövs inga ord.

Men så är det inte nu, utan här får man ligga själv i mörkret.
I ensamheten och låta tårarna dränka en till söms.




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-06 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka