Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ikväll


hopplöst

Du säger det är hopplöst,
Men du gav det aldrig chansen.

Du säger att de aldrig kan bli som förr.
Men varför inte skappa något nytt då,
Något mycket bättre.

Du säger att det skulle bli för svårt, alla känslora kommer vara kvar.
Men det skulle väl bara göra det lättare.

Du säger alla underbara minnen kommer vi alltid ha.
Men vem vill ha minnen när vännen man delat dom med,
är en avslutad relation.

Du säger det blir bäst för tjejen och jag,
Men tänkte du huvudtaget på jag ?




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-06 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka