Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ikväll


aldrig att förstå

Det finns så mycket jag skulle vilja säga.
Så mycket jag skulle vilja få gjort.

Få dej på nåt sätt att förstå.
Att jag behöver dig mer än så.

Som jorden behöver solsken, som bilen behöver startmotor.
Behöver jag dig och dina kloka ord.

Din vägledning genom livet,
Dina varma tankar och din öppna famn när tårarna börjar komma.
Och sen glädjen, skratten vi fått tillsammans.

Ja visst har vi haft våra sämre stunder men vem har inte det.
Allt kan ju inte vara bra för då vet man ju inte när dom goda stunderna är framme.

Men de kommer du nog aldrig förstå




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-08-06 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka