Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den yttersta dagen

Jag sade till min frälsare;

"Det blev inte en sån dålig dag, trots allt..."

Hon log, sen gick vi...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-08-07 11:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min Frälsare heter Jesus.
HAN skall döma på den yttersta dagen.
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson