Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkomst på hoppet

 

de säljer böcker

i tekniken att flirta

utan samvetskval

för sargade varelser

som behöver något nytt

och tjänar pengar på oss

utan garanti




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-07-18 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson