Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktminskning

 

varför syns inte

förändringen på vågen

 av den extravikt

du tog med dig i flykten

och lämnade mig lättare




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-07-18 01:30



Bookmark and Share


  Solstorm
åh så bra!
2008-06-26

    Mejja
Fenomenalt knåpat med orden. Ja detta år tipptopp!
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson